קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פילאף אורז פטה של שרה

פילאף אורז פטה של שרה
פילאף אורז פטה של שרה לוקח כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.21 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-4 מנות. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם תרד, אורז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 40% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם פילאף אורז חום ופטריות , פילאף אורז בסמטי בניחוח כמון ופילאף אורז פקאן .

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים את האורזו בחמאה המומסת עד להזהבה, 3 עד 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך האורזו ומבשלים עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים את השום לתוך תערובת האורזו-בצל עד להגברת ריח, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ערבבו את האורז וציר העוף לתוך תערובת האורז-בצל; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את המחבת ובשלו על אש קטנה עד שהאורז רך והנוזלים נספגים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסירו מהאש וערבבו פנימה את התרד והפטה. כסו והניחו לעמוד עד שהתרד נובל והפטה נמסה, כ-5 דקות. אווררו בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש