עובדות כיף על אוכל חג המולד
אם אתם מחפשים להרשים בארוחת חג המולד, אז אוסף העובדות המהנות הזה בטוח ישאיר את האורחים שלכם המומים.

- ארוחת ערב הודו מסורתית לחג המולד עם כל התוספות יכולה להכיל עד 7000 קלוריות.
- ארוחת ערב חג המולד הצמחונית הפופולרית ביותר היא Nutroast.
- טורקיה הגיעה לראשונה לבריטניה במאה ה-16 ומאז היא פופולרית.
- המושג של יומן חג המולד הוא ממקור פגאני סקנדינבי.
- זו הייתה גברת קראצ'ט מסוימת שהגישה את הפודינג פיגי בצ'ארלס דיקנס "מזמור חג המולד".
- היה מועדון ויקטוריאני בשם 'מועדון האווזים', שאיפשר לעניים לחסוך לעופות חג המולד.
- 'וואטל' הוא שם העצם שניתן לעור התלוי על צוואר הודו.
- בשנת 1670, מנהל מקהלה גרמני המציא את 'מקל הממתקים' כדי שהילדים היו שקטים במהלך תפילות הכנסייה. עוּבדָה.
- אנו עשויים להודות לסנט ניקולס על המסורת של מטבעות זהב משוקולד, שכן הוא התפרסם בכך שהוא נתן מטבעות לעניים.
- עוגת הפירות החגיגית תוכננה במקור להחזיק מעמד שנה שלמה. הוא נעשה בסוף עונת הקציר ויחזיק מעמד עד תחילת הבא.
- המונח שזיף סוכר החל במאה ה-17 ולא התייחס לשזיף כלל. בשלב זה, 'שזיפים' התייחסו לכל סוג של פירות יבשים המכוסים בסוכר מזוקק.
- החמוציות, מזן הרוטב האדום, ידועה גם בשם 'Bounceberry'.
- לא רק שאנו חייבים להנרי השמיני הנהון על התפתחות הטניס, אלא שהוא הפך פופולרי למסורת של צליית הודו לחג המולד.
- בשנת 1607, במושבה בריטית בג'יימסטאון, וירג'ינה, הוצג לראשונה 'ביצית' החמימה החורפית.
- הסוגים הראשונים של פודינג חג המולד הכילו לא רק פירות יבשים, תבלינים ושזיפים מיובשים אלא בשר בקר ובשר כבש. אז, הפודינג המודרני הוא באמת די קל בהתחשב!
- שיטה אחת לייצר ערימות של מזל טוב לשנה החדשה היא על ידי אכילת פשטידת טחון במשך כל 12 ימי חג המולד. עכשיו זה משטר נהדר לנסות ולהיצמד אליו!
- המלך ג'ורג' הראשון נודע בחיבה בשם 'מלך הפודינג', מכיוון שהוא הזמין פודינג שזיפים לחג המולד הראשון שלו באנגליה.
- בימים עברו, ילדים היו נרגשים כאשר קיבלו תפוז בגרבי חג המולד שלהם. הו, כמה השתנו הזמנים!
- Bubble and Squeak מוגשת באופן מסורתי ביום חג המולד והיא דרך גאונית לנצל את כל השאריות מיום חג המולד!
- ג'ינג'ר נהגו לאכול באנגליה רווקות שחיפשו בעל. כמה מסורות פגאניות חיות.
- תאמינו או לא, קנטאקי פרייד צ'יקן הוא כעת פינוק מזון מהיר לחג המולד מסורתי ביפן. עוּבדָה!
- הטיודורים באנגליה היו צולים טווסים ואז מחזירים את הנוצות שנשמרו כדי להרשים את האורחים במשתה חג המולד!
- Pannetone הוא שמה של עוגת חג המולד האיטלקית המסורתית.
- בצל יכול להידמות לקיפוד זעיר בעונת החגים כאשר מחברים אליו מספר ציפורן. זה משמש באופן מסורתי להכנת פודינג לחם.
מאכלי דצמבר עונתיים וכיצד לבשל אותם
איך לבשל כרוב אדום