צלי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לצלות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 516 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ושלם 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מלח ופלפל, פלפלי הבנרו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מוצק. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק ומילוי ערמונים וצלי שאלוט צלויים, צלי סיר ינקי-הכינו צלי סיר מושלם עם שלנו, זה קל לעשות, ו צלי חזיר צלוי בתנור פשוט עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 3 עד 4 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על נייר אלומיניום כבד הנתמך על ידי ניירות אפייה. מוסיפים מלח ופלפל לתוך הבשר. בקערה קטנה להקציף יחד רוטב חריף, חומץ ושמן צמחי, ומברשת על פני השטח של בשר משני הצדדים. השתמש בכפפות פלסטיק או לטקס כדי להתמודד עם הבנרוס ולהגן על העיניים והאף מפני " האדים."פורסים את הפלפלים ומניחים אותם ואת עלי הדפנה על גבי החזיר. עוטפים את החזיר בנייר כסף, אוטמים את כל התפרים. צולים לאט בתנור עד מכרז מזלג, כ 2 שעות, או על אש פתוחה.