קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות67
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

30 דקות מרק שעועית לבנה טוסקנית

30 דקות מרק שעועית לבנה טוסקנית
מרק שעועית לבנה טוסקני בן 30 דקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 508 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2138 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא בצל, פרמזן-רג'יאנו, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקנית, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים שום פתיתי פלפל אדומים יבשים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים מרק עוף, שעועית והנוזל שלהם, גבעולי רוזמרין, קליפת פרמזן, ועלי דפנה. להגביר את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית מבשלים חשופים, להוסיף כרוב, לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כרובכרוב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
להשליך את עלי המפרץ וגבעולי רוזמרין. השתמש בבלנדר יד כדי לגסות חלק השעועית עד עקביות הרצוי הוא הגיע. לחלופין, להעביר 2 כוסות מרק לבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה (להתחיל במהירות נמוכה ולהגדיל גבוה כדי למנוע blender blow-out). חזור למרק ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מצקת לתוך קערות, מפזרים עלי רוזמרין קצוצים שמורים, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה צורם של Parmigiano-Reggiano, ומגישים עם לחם קלוי פריך.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת