7 ירקות מפוארים-מרק" גבינה " הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמרים תזונתיים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק שעורה בקר מפואר, תרד מפואר ומרק שעועית מונג, ו מרק גבינה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתפוס סיר גדול מאוד (כ 6.5 qt) עם מכסה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיף את הבצל והשום עם השמן לתוך הסיר ו לטגן על חום בינוני במשך כמה דקות. מתבלים עם כמה צביטות של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את הסלרי, גזר, ברוקולי, בטטה, ודלעת, אחד אחד, כפי שאתה קוצץ אותם. המשך לטגן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי שלא ידבק לתחתית.מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים את הירקות במשך 4-5 דקות, הפחתת החום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הסר את המכסה ומערבבים את המרק. להביא את המרק לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים במשך 10-15 דקות, עד הדלעת ותפוח האדמה הם מזלג מכרז.כבה חום והסר מכסה. אפשר למרק להתקרר מעט לפחות 10-20 דקות. לאחר הקירור, בזהירות לגרוף את המרק לתוך בלנדר (תצטרך לעשות את זה בכמה קבוצות) ולהוסיף את השמרים התזונתיים, קאיין אופציונלי, וקינמון. בזהירות למזג את התערובת עם מכסה פתוח (כדי לאפשר לחום לברוח) החל במהירות נמוכה ולהגדיל את המהירות עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה