מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, חמאה, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חמאה, סירופ תירס, סוכר חום, אבקת קקאו, ושוקולד בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שוקולד נמס באופן מלא, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בחלב מתאדה, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל עד שהרוטב מתעבה, כ -5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.