B. l. d. יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמיר, טימין, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת חלב חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קציץ לימון קר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים בנדיבות את כל הצדדים של הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גס
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. לצרוב את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עד השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. לאחר צרוב, לשים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הגזר, שום andonions לסיר עם טפטוף צלעות קצר ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. מבשלים את הירקות עד שהם הופכים חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את היין ואת deglaze הסיר, גירוד כל חיבה מפותחת (כל הביטים החומים טעים) מלמטה. מביאים את היין לרתיחה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיף את הקורנית, עלה דפנה וצלעות קצרות וכל מיצי שאריות מהצלחת הצלעות הקצרות היו מונחות על. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור עד שהבשר הוא מזלג במכרז, 2 עד 2 1/2 שעות. להפוך את הצלעות קצרות פעם אחת במהלך תהליך הבישול לאחר כשעה 1 של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לאחר הצלעות קצרות מכרז, להסיר אותם מן הנוזל braising ולהניח בצד להתקרר. לרפרף את השומן מהחלק העליון של צלימת הנוזל. לאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת בסדר ולהביא לרתיחה עד שהוא מופחת בחצי, על 8 דקות (כדי להניב כ 2/3 כוס של רוטב מופחת).
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את הבשר מהעצם וחתוך לחצי אופקית כדי להתאים על הקרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
11
עבור הכריך לבנות: קל טוסט קרואסונים ולאחר מכן schmear קצת חרדל חזרת על החלק התחתון של השרויסאנט.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
קצפת בפחית או קצפת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
למריחה על טוסט אם רוצים
12
מניחים את פרוסות הצלעות הקצרות על גבי חרדל טפטוף עם כמה רוטב thereduced. למעלה עם ביצה מטוגנת ואז ערימה יפה של הצ ' יפס. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אל תחתוך ואל תחרוג 3 מאלה ביום - אחד ל-B, אחד ל-L ואחד ל-D. אתה יכול אפילו להתגנב abite ל - "D" האחר.
14
לטאטא יחד 8 כוסות מים עם 1/4 כוס המלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מניחים את תפוחי האדמה פרוסים לתוך תמיסת מים ומלח ולתת להשרות לפחות 20 דקות. לאחר שהם ספוגים, יבש ביסודיות על מגבות נייר או מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
מחממים את השמן תנור הולנדי גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
17
במטחנת תבלינים, לשלב את אבקת חלב חמאה, אבקת בצל, אבקת שום, סוכר, שמיר ואת הנותרים 1 כפית מלח. לטחון לאבקה הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב חמאה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
18
בקבוצות בגודל קומץ, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם פשוט הופכים חום זהוב, 2 עד 3 דקות. לזרוק מיד בקערה גדולה עם חלק מתערובת התבלינים. ואז מניחים אותם על תבנית אפייה ומפזרים אותם שוב עם חלק מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
החזק אותם במיכל אטום למחצה במשך כמה ימים, אם אתה יכול לסבול את זה כל כך הרבה זמן.