קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

Bianco Rosso Verde Arancini

Bianco Rosso Verde Arancini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bianco Rosso ורדה Arancini. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מוצרלה, פקורינו, מלאי ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבזיליקום והשום במעבד מזון ומערבבים לאט את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. המשך תהליך זה עד כל בזיליקום כבר בשימוש. שמור 1/4 כוס של פסטו לערבב לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
אורזאורז
3
מעבירים את הפסטו שנותר לקערה ומערבבים עם הגבינות המגורסות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי בשר, חמאה ומלח. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
חמאהחמאה
מלאימלאי
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
6
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את הגבינות ולהוסיף את 1/4 כוס שמורות פסטו לאורז ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
עבור מילוי והרכבה: חלק את האורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח מנה אחת וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקם את פסטו ועגבנייה דובדבן. לגרוף על 1 כפות של תערובת פסטו גבינה לתוך חצי כדור ולאחר מכן 2 חצאי עגבניות. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
פסטופסטו
אורזאורז
9
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את פסטו ועגבניות במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך; זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פסטופסטו
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ביציםליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מניחים את פירורי הלחם בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
לגלגל כל כדור בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גלולגלול
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
הסר ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. תאכל חם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר