תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bianco Rosso ורדה Arancini. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מוצרלה, פקורינו, מלאי ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבזיליקום והשום במעבד מזון ומערבבים לאט את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. המשך תהליך זה עד כל בזיליקום כבר בשימוש. שמור 1/4 כוס של פסטו לערבב לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
באזיל!
פסטו
אורז
3
מעבירים את הפסטו שנותר לקערה ומערבבים עם הגבינות המגורסות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי בשר, חמאה ומלח. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
חמאה
מלאי
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אורז
6
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את הגבינות ולהוסיף את 1/4 כוס שמורות פסטו לאורז ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אורז
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
8
עבור מילוי והרכבה: חלק את האורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח מנה אחת וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקם את פסטו ועגבנייה דובדבן. לגרוף על 1 כפות של תערובת פסטו גבינה לתוך חצי כדור ולאחר מכן 2 חצאי עגבניות. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
גבינה
עגבנייה
פסטו
אורז
9
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את פסטו ועגבניות במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך; זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פסטו
מים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מניחים את פירורי הלחם בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
לגלגל כל כדור בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
סוכר אדום גס
גלול
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
סיר
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.