Bianco Rosso Verde Arancini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bianco Rosso ורדה Arancini. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מוצרלה, פקורינו, מלאי ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבזיליקום והשום במעבד מזון ומערבבים לאט את שמן הזית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. המשך תהליך זה עד כל בזיליקום כבר בשימוש. שמור 1/4 כוס של פסטו לערבב לתוך האורז.
מעבירים את הפסטו שנותר לקערה ומערבבים עם הגבינות המגורסות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקרר.
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי בשר, חמאה ומלח. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את הגבינות ולהוסיף את 1/4 כוס שמורות פסטו לאורז ומערבבים ביסודיות.
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
עבור מילוי והרכבה: חלק את האורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח מנה אחת וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקם את פסטו ועגבנייה דובדבן. לגרוף על 1 כפות של תערובת פסטו גבינה לתוך חצי כדור ולאחר מכן 2 חצאי עגבניות. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את פסטו ועגבניות במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך; זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מניחים את פירורי הלחם בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
לגלגל כל כדור בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
הסר ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. תאכל חם.