Bison Burger Panini Melt
Bison Burger Panini Melt עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם לחמניות סנדוויץ', ביזון טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, המבורגר ביזון חווה, ו פניני להמיס פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בעדינות ביזון טחון עם פטרוזיליה, 2 כפות ג ' לי פלפל חם, ומלח. טופס תערובת לתוך 4 קציצות שוות.
מחממים מחבת פניני משומנת קלות או מחבת גריל מעל חום בינוני, ומבשלים המבורגרים, לחיצה עליהם קלות (אם באמצעות מחבת גריל, להפוך אותם באמצע) על 2-3 דקות. (השתמש מדחום בשר כדי לבדוק כי המבורגרים הגיעו 160.)
מניחים המבורגרים בצדדים התחתונים של לחמניות, וממרחים כל אחד עם 1 כף ג ' לי פלפל חריף. למעלה עם בצל ופרוסת גבינה. למעלה עם החצי השני של לחמניה, ולמקם בחזרה על panini press או מחבת גריל עם מכסה כבד על גבי. לחץ על 3 דקות בסך הכל (פונה באמצע הדרך אם באמצעות מחבת גריל) עבור בינוני או עד הלחם הוא חום זהוב בורגר מבושל כדי doneness הרצוי.