קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות41
מגזין

BLOTCHE aka אלמנה maker

BLOTCHE aka אלמנה maker
BLOTCHE aka אלמנה maker יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 1219 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון דק, ביצים, חזיר מעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מטבל אלמנה שחורה, אלמנה שחורה # 3, ו נשיכות אלמנה שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את חתיכות הבייקון על מגבות נייר; שומרים על טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם טפטוף בייקון ואת הצד השני של פרוסות לחם עם 1 כפית חמאה. השתמש במגבת נייר כדי לנגב שאריות מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להניח חתיכת לחם, בצד החמאה למטה, על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מפזרים חצי מהבצל הירוק וממרחים חצי מגבינת הברטי, את כל הבשר, את שארית גבינת הברטי, את מחצית הבצל הירוק ואת שארית פרוסת הלחם עם חמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מטגנים במחבת את הכריך עד שהלחם קלוי בצבע חום זהוב וגבינת הברטי נמסה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לצלחת.
8
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לפצח ביצים לתוך חמאה חמה ומבשלים עד הלבנים נקבעים חלמונים נוזליים. בעדינות להפוך את הביצים לבשל רק עד צמרות של חלבונים ביצה נקבעים (עבור מעל ביצים קלות).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
משוך את הכריך בנפרד בין פרוסות בשר חזיר ולהניח פרוסות עגבניות, עלי חסה רומיין, וביצים על חצי הכריך; להחליף העליון.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
חותכים כריך לשניים בין 2 ביצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל