המתכון Bollito Misto עם סלסה ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 186 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1165 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . אם יש לכם אנשובי מלוחים, cornichons, capon, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Bollito Misto, Bollito Misto, ו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים את לשון העגל ומים חמים ומרתיחים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ניקוז, מגניב לקלף את העור החיצוני ואת הממברנה. בסיר מרק גדול, מניחים 3 ליטרים מים, חומץ, גזר, סלרי, בצל ועגל שוק מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה. מכסים ומרתיחים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.