Bon Voyage Chicken
בון וויאג'צ'יקן היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רצועות פלפל, חזה עוף, זיטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בון וויאג'אפוי אלסקה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפל; לטחון 4 דקות או עד פריך-מכרז.
להוסיף עוף, שום, אורגנו; לטגן 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה ופלפל שחור, מערבבים היטב.
מניחים על 1 1/2 תערובת פסטה כוסות לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 1 בזיליקום כף ו 1 כף פרמזן.