קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

Cakespy: עוגיות כריך גלידה בשחור לבן

Cakespy: עוגיות כריך גלידה בשחור לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: עוגיות כריך גלידה שחור ולבן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לכם חמאה, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סנדוויץ ' צ'יפס שחור ולבן עם קרם חמאה מרשמלו מילוי, איך להכין כריך גלידה טרופית, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F. מכינים שני גיליונות אפייה על ידי רירית אותם בנייר קלף ומוכנים לצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית עד חלקה לחלוטין. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים במחצית תערובת הקמח, ולאחר מכן מערבבים בתערובת החלב, ולאחר מכן את שאר תערובת הקמח; להכות את כל זה עד הבלילה חלקה. השתמש במרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
באמצעות כף עוגיות או כף גלידה קטנה (או כף רגילה, אם אין לך סוג זה של ציוד מפואר), טיפת כפיות מעוגלות מרווחים 2 סנטימטרים זה מזה על סדיני האפייה מוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים, מסובבים את הסדינים באמצע האפייה, עד שהעוגיות מרגישות ממוקמות במרכז, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
בואו להתקרר לחלוטין על סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
בעוד העוגיות מגניב, להכין את icings. בקערה בינונית, לטאטא יחד את 2 כוסות סוכר ממתקים עם 2 כפיות סירופ תירס, מיץ לימון, וניל, ומים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מעבירים חצי מתערובת הזיגוג לתוך קערה שנייה, ומקציפים את הקקאו ואת סירופ התירס שנותר כדי להפוך את החצי "השחור" של הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
הוסף קצת יותר מים אם הוא עבה מדי; אתה רוצה שזה יהיה להפיץ בקלות, אבל לא כל כך רזה שזה יהיה לטפטף. שני icings צריך להיות עקביות דומה; אם הדובדבן "לבן" הוא רזה מדי, להוסיף קצת יותר סוכר ממתקים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
עם מרית קצפת קטנה או סכין חמאה, להפיץ ציפוי לבן על חצי התחתון (צד שטוח) של חצי עוגיות (חצי מהם יישאר unfrosted, כך אל תהסס להיות ליברלי עם כמות הציפוי שתחיל).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכין חמאהסכין חמאה
11
מורחים את ציפוי "שחור" על החצי השני, דואג שאתה מקבל קו נחמד, נקי במורד המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
12
תן לעוגיות להסתובב במקרר, חשוף, במשך כשעה-זה יהיה להקשיח את הדובדבן קצת ולעשות אותם קל יותר להתמודד בזמן שאתה להרכיב הכריכים שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
קבל את הגלידה שלך, ולתת לו לשבת מחוץ למקפיא במשך 10 דקות בערך כדי לרכך קצת לפני הרכבת. השתמשתי בקרטון של גלידה נפוליטנית כדי שאוכל לתפוס כפיות לאורך קו השוקולד-וניל לסנדוויץ ' בין העוגיות שלי. סובבו את אחת העוגיות הלא מופרות כך שהצד השטוח יהיה למעלה; הניחו כף בגודל יפה של גלידת וניל-שוקולד ישירות למעלה. בעזרת כף, שטחו קלות את החלק העליון של הסקופ כדי לפנות מקום לתחתית המעוגלת של העוגייה שתניחו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
14
מניחים את העוגיה חלבית על גבי, ולחץ בעדינות למטה כך הכריך מגיע יחד. באמצעות סכין חמאה, להחליק בעדינות את הצדדים של הגלידה כך שהוא סומק עם הקצוות של העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
15
לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה, ולאחסן במקפיא לפחות שעה אחת כדי לאפשר את הגלידה להגדיר. תהנה מיד עם הסרת מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו