Cakespy: שוקולד מלא בייגלה נאגטס
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 140 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, סודה לשתייה, מחבת sauté עמוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: נגיסי בייגלה, נגיסי עוף מצופים בייגלה, ו נגיסי עוף מצופים בייגלה.
הוראות
מערבבים היטב ומאפשרים לשבת עד קצף.
יוצקים תערובת שמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים קמח, קצת בכל פעם, כדי ליצור בצק. לאחר שהבצק אינו נדבק לצדדים של הקערה, הופך על משטח עבודה משוריין ולוש במשך 5 עד 10 דקות, מוסיף קמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקה של הבצק. יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת צלחת ומאפשרים לעלות במקום חם עד מוכפל בגודל-כשעה.
הכן את המילוי שלך. בסיר בינוני, לשלב שבבי שוקולד וחמאה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חלקה ומבריקה. זה יכול להיעשות גם על ידי חימום התערובת במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מותך. שים את תערובת השוקולד שלך בצד לרגע.
מחממים תנור ל 232°. מחלקים את הבצק לרבעים וגלגול, רבע אחד בכל פעם, לגיליון 1/6 אינץ'.
חותכים את גיליון הבצק לריבועים, על סנטימטר וחצי כל אחד.
מניחים 1/4 כפית של תערובת השוקולד במרכז כל ריבועי הבצק; מביאים את הפינות למרכז וצובטים יחד כדי לאטום. הם ייראו כמו כריות קטנות בשלב זה.
מחממים את המים וסודה לשתייה במחבת סאטה עמוקה. לחלוט את נגיסי הבייגלה במשך כ -30 שניות. (כפי שלמדתי משולחנו של גארט, "המים האלקליים גורמים לבצק לג' ל באופן מיידי בצד החיצוני של הבייגלה, המבטיחים קרום חום עשיר, מבריק ופריך").
הסר את הנאגטס מן הנוזל הלא חוקי ומניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.