קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

Cakespy: שוקולד מלא בייגלה נאגטס

Cakespy: שוקולד מלא בייגלה נאגטס
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 140 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, סודה לשתייה, מחבת sauté עמוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: נגיסי בייגלה, נגיסי עוף מצופים בייגלה, ו נגיסי עוף מצופים בייגלה.

הוראות

1
תכין את הכסף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מערבבים היטב ומאפשרים לשבת עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים תערובת שמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים קמח, קצת בכל פעם, כדי ליצור בצק. לאחר שהבצק אינו נדבק לצדדים של הקערה, הופך על משטח עבודה משוריין ולוש במשך 5 עד 10 דקות, מוסיף קמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקה של הבצק. יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת צלחת ומאפשרים לעלות במקום חם עד מוכפל בגודל-כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
הכן את המילוי שלך. בסיר בינוני, לשלב שבבי שוקולד וחמאה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חלקה ומבריקה. זה יכול להיעשות גם על ידי חימום התערובת במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מותך. שים את תערובת השוקולד שלך בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מחממים תנור ל 232°. מחלקים את הבצק לרבעים וגלגול, רבע אחד בכל פעם, לגיליון 1/6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
חותכים את גיליון הבצק לריבועים, על סנטימטר וחצי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
7
מניחים 1/4 כפית של תערובת השוקולד במרכז כל ריבועי הבצק; מביאים את הפינות למרכז וצובטים יחד כדי לאטום. הם ייראו כמו כריות קטנות בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מחממים את המים וסודה לשתייה במחבת סאטה עמוקה. לחלוט את נגיסי הבייגלה במשך כ -30 שניות. (כפי שלמדתי משולחנו של גארט, "המים האלקליים גורמים לבצק לג' ל באופן מיידי בצד החיצוני של הבייגלה, המבטיחים קרום חום עשיר, מבריק ופריך").
מרכיבים שתצטרך
נגיסי בייגלהנגיסי בייגלה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הנאגטס מן הנוזל הלא חוקי ומניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום