Cavatelli, ברוקולי ופטריות
Cavatelli, ברוקולי ופטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ברוקולי, חמאה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו Cavatelli וברוקולי, Cavatelli עם ברוקולי, ו ברוקולי עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים ברוקולי צלחת בטוחה במיקרוגל עם כ 3 כפות מים. מיקרוגל במשך 3 דקות, או עד מכרז.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
שום מטגן ופטריות עד השום הופך ארומטי.
מערבבים עם פסטה, ברוקולי וגבינת פרמזן; מעבירים לתבנית אפייה של 2 ליטר.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ -20 דקות, או עד מחומם לאורך כל הדרך.