Certoâ ® ג'לי פטל שחור
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? Certoâ ® ג'לי פטל שחור יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 96 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פקטין פירות, מיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריבת פטל שחור certoâ® , CERTO® ג'לי פלפל חמש, ו CERTO ® ג'לי סמבוק.
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
למחוץ פטל שחור ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות הכינו מיץ אוכמניות לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים במיץ לימון.
מערבבים סוכר לתוך מיץ בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות..
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)