קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, תבשיל שעועית

Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, תבשיל שעועית
Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, ותבשיל שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבנייה, צ'ארד שוויצרי, שעועית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: פסטה מחיטה מלאה עם נקניקיה וכריך שוויצרי, גבינת עיזים ותבשיל פסטה צ'ארד שוויצרי, ו שעועית לבנה פסטאן ומרק סלק שוויצרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
להביא 1 כפית מלח ומים לרתיחה. מערבבים את fusilli, ולחזור לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם במשך כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים גבעולי סלק שוויצרי וגרגרי מרק עוף לתוך פסטה ומים. המשך לבשל עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין קצת מוצק, על 6 דקות יותר. שמור 1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים פסטה וגבעולי סלק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות עד להשחמה שווה וכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר נקניק לצלחת ופרוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
פתיתי חמאה ופלפל אדום על חום בינוני במחבת המשמשת לבישול נקניק; מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה עד במכרז ובצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים פרוס עלי סלק שוויצרי וחומץ בלסמי לתערובת בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עלי סלק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
Chard שוויצריChard שוויצרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מערבבים שעועית ועגבנייה לתוך עלי סלק ותערובת בצל; ממשיכים לבשל במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מערבבים פסטה, גבעולים chard, ו 1/2 של נוזל בישול שמורות לתוך הירקות. מתבלים במלח ופלפל שחור. אם הרוטב הופך יבש מדי, להוסיף נוזל בישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
11
העברת תערובת פסטה לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
לארגן נקניק פרוס גבינת פטה מתפוררת על גבי פסטה, לחיצה על התערובת למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת פטה מתחילה להמיס, כ 15 דקות. הפעל את המטגן של התנור צלייה עד גבינה הוא השחמה, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה