קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

Chayote עם ביצה וגבינה

Chayote עם ביצה וגבינה
אם יש לכם גבינה אמריקאית, בצל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Chayote עם גבינה (ממולא & אפוי), בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו סלט Chayote.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את chayote לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ChayoteChayote
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לנקז ולחתוך את chayote. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ChayoteChayote
4
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את chayote קצוץ, ומתבלים עם מלח ופלפל. לשבור את הביצים מעל תערובת chayote, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים ומערבבים עד הביצים להגדיר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ChayoteChayote
חמאהחמאה
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה העליון עם גבינה אמריקאית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור