Chayote עם ביצה וגבינה
אם יש לכם גבינה אמריקאית, בצל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Chayote עם גבינה (ממולא & אפוי), בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו סלט Chayote.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את chayote לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
לנקז ולחתוך את chayote. תניח בצד.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את chayote קצוץ, ומתבלים עם מלח ופלפל. לשבור את הביצים מעל תערובת chayote, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים ומערבבים עד הביצים להגדיר, 3 עד 4 דקות.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה העליון עם גבינה אמריקאית.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, על 5 דקות.