קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Chickpea Fritters: Panelle

Chickpea Fritters: Panelle
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם קמח חומוס, עלי פטרוזיליה, סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו פאנל (כיסוני חומוס ), רוזמרי פאנל (סיציליאני צ'יפס חומוס), ו פאנל עם טפנד זיתים (פריטרים קמח חומוס סיציליאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, להמיס את קמח החומוס במים. באמצעות כף עץ, מערבבים את המלח והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את הסיר על חום בינוני ולהמשיך לערבב עד החומרים לשלב ליצור משחה עבה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לבצק להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות F. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
באמצעות כפות הידיים, לעצב את הבצק קמח החומוס לתוך כיסונים בצורת אליפסה, על 2 אינץ ' אורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
בצקבצק
7
עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את fritters עד חום זהוב. השתמש בכפית מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את כיסונים לתוך המים, להיזהר לא להתיז את השמן החם. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את fritters סיים צלחת הגשה. חזור על התהליך עד שכל פאנל מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
8
מפזרים סלט ריקוטה מגורד ורוטב עגבניות בסיסי חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
1
1/4 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
2
1 בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדיבצל ספרדי
3
4 שיני שום, קלופים פרוסים דק
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
4
3 כפות קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף מיובשים
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
5
1/2 גזר בינוני, מגורד דק
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
6
2 (28-אונקיה) פחיות קלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
7
מלח
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח