Chickpea Fritters: Panelle
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם קמח חומוס, עלי פטרוזיליה, סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו פאנל (כיסוני חומוס ), רוזמרי פאנל (סיציליאני צ'יפס חומוס), ו פאנל עם טפנד זיתים (פריטרים קמח חומוס סיציליאני) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, להמיס את קמח החומוס במים. באמצעות כף עץ, מערבבים את המלח והפטרוזיליה.
מניחים את הסיר על חום בינוני ולהמשיך לערבב עד החומרים לשלב ליצור משחה עבה.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לבצק להתקרר.
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות F. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
באמצעות כפות הידיים, לעצב את הבצק קמח החומוס לתוך כיסונים בצורת אליפסה, על 2 אינץ ' אורך.
עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את fritters עד חום זהוב. השתמש בכפית מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את כיסונים לתוך המים, להיזהר לא להתיז את השמן החם. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את fritters סיים צלחת הגשה. חזור על התהליך עד שכל פאנל מבושלים.
מפזרים סלט ריקוטה מגורד ורוטב עגבניות בסיסי חם בצד.
1/4 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
1 בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות
4 שיני שום, קלופים פרוסים דק
3 כפות קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף מיובשים
2 (28-אונקיה) פחיות קלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.