Cider-Brined Fried Chicken
אם יש לכם עוף, מים, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קיצור הירקות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה עם דובדבנים בוצי חברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוף ברן סיידר תפוחים, סיידר בריין טורקיה עם זיגוג מייפל סיידר, ו עוף מטוגן בריח.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד סיידר ומלח עד מלח מתמוסס.
מוסיפים חתיכות עוף ומספיק מים כדי מעיל ולספוג 1 שעה במקרר. העוף צריך להיות שקוע לחלוטין במי מלח.
בסיר גדול, קיצור ירקות חום עד מדחום מטגן עמוק מגיע 325 מעלות F. קו מגש גיליון עם מתלה חוט.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, קאיין ופלפל שחור. בשקית נייר, לנער יחד קמח קורנפלור.
מסננים עוף ממלח וטובלים בקבוצות תחילה בתערובת ביצים ולאחר מכן בתערובת קמח למעיל. הגדר על מתלה חוט לתת ציפוי לשבת במשך 10 דקות. ב 2 קבוצות, מטגנים עוף עד חום זהוב משני הצדדים מבושל דרך, 15 עד 20 דקות, בהתאם לגודל של היצירה.
הסר מן השמן כדי לנקז על צלחת נייר מגבת מרופדת.