Clafouti דובדבן שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן קלפוטי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 23 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן-שקדים, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 1/2 אינץ צלחת עוגה ומפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר.
שים את הדובדבנים בצלחת העוגה מוכנה, מתפשטת באופן שווה.
מוסיפים את הביצים, תמצית שקדים, קמצוץ מלח, נשאר 1/3 כוס סוכר וחלב שקדים לקערה בינונית וקציף עד בשילוב. לנפות את הקמח לתערובת הביצה ולטפטף עד חלקה.
יוצקים את תערובת הביצים על הדובדבנים. בזהירות למקם את צלחת העוגה לתוך התנור ואופים עד סט ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, אם אתה יכול לחכות כל כך הרבה זמן! ואז אבק קל עם סוכר ממתקים ולפזר את השקדים blanched, אם תרצה, ומגישים.