קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

Colcannon המודרני

Colcannon המודרני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Colcannon המודרני. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 12 . מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה russet, בשר חזיר, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הקפה המודרני-עוגות דגים מודרניות, דנית מודרנית, ו אגרוף מודרני.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מניחים כרוב לתוך סיר עם סנטימטר של מים, להביא לרתיחה, לכסות, ומבשלים את הכרוב עד במכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים את הכרוב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
5
בקערה גדולה, מחית את תפוחי האדמה ומיונז יחד, הוספת מרק עוף על ידי כף עד שתגיע עקביות הרצוי. מתבלים את הפירה במלח ופלפל. מערבבים את הכרוב לתוך פירה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מניחים את החזיר המבושל למחבת מעל חום בינוני נמוך, ומבשלים ומערבבים עד חם בשר חזיר, כ 3 דקות. מערבבים את החזיר המבושל לתוך colcannon, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות