Colcannon (סלט תפוחי אדמה אירי)
מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא את פפר, כרוב נאפה, כרישה חצויה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Colcannon (סלט תפוחי אדמה אירי), תפוחי אדמה אירי Colcannon פירה עם כרוב ובייקון, ו Colcannon האירי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ואדים את תפוחי האדמה עד במכרז. חזור לסיר עדיין חם ולהוסיף 1/4 כוס חמאה, חלב, מלח כשר ופלפל 1/4 כפיות. מחית יחד.
ממיסים את החמאה הנותרת בסיר גדול על אש בינונית.
לטגן עד שהם מתחילים לרכך.
מוסיף את כרוב ולזרוק עד רך ונבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב וזורקים עד רך-פריך, על 8 דקות.
מפזרים אגוז מוסקט, מלח והפלפל שנותר.
מערבבים את הכרוב ופירה יחד היטב.
מפזרים את פרוסות הבצל הירוק לפני ההגשה.