קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

Colcannon (סלט תפוחי אדמה אירי)

Colcannon (סלט תפוחי אדמה אירי)
מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא את פפר, כרוב נאפה, כרישה חצויה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Colcannon (סלט תפוחי אדמה אירי), תפוחי אדמה אירי Colcannon פירה עם כרוב ובייקון, ו Colcannon האירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ואדים את תפוחי האדמה עד במכרז. חזור לסיר עדיין חם ולהוסיף 1/4 כוס חמאה, חלב, מלח כשר ופלפל 1/4 כפיות. מחית יחד.
מרכיבים שתצטרך
2
ממיסים את החמאה הנותרת בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שאלוט וכרישה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטגן עד שהם מתחילים לרכך.
5
מוסיף את כרוב ולזרוק עד רך ונבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הכרוב וזורקים עד רך-פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים אגוז מוסקט, מלח והפלפל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים את הכרוב ופירה יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים את פרוסות הבצל הירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך