קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

Cracklin ' - חזיר פיקניק טרי עם תפוח-חמוציות-סלסה רימון

Cracklin ' - חזיר פיקניק טרי עם תפוח-חמוציות-סלסה רימון
מתכון Cracklin' - בשר חזיר פיקניק טרי עם תפוח-חמוציות-סלסה רימון יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 14 שעות ו-20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סכין גילוח חד צדדית, תפוח-חמוציות-סלסה רימון, עור על כתף פיקניק חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תפוח-חמוציות-סלסה רימונים, סלסה רימונים טריים לחג המולד, ו סלסה תפוחים ורימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך 1/4 אינץ 'עמוק חתכים 1/4 אינץ' זה מזה בעור של בשר חזיר עם סכין יפנית נקי. (להבים חדים לחתוך את העור בקלות ולעשות קצוות ישרים.) מערבבים יחד מלח ופלפל; לשפשף מעל בשר חזיר, עובד לתוך חתכים בעור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים חזיר בקערה גדולה מאוד, ומכסים בניילון נצמד. צ ' יל 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר בשר חזיר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מברשת מלח מבשר חזיר, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול, וצינה, חשופה, 8 עד 10 שעות להתייבש באוויר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בשר חזיר על מדף תנור נמוך 45 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ואפה 2 שעות ו-30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ואפה 30 עד 35 דקות או עד שהעור פריך ומד חום בשר מוכנס למנה העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו לעמוד 30 דקות לפני חיתוך.
10
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וויליאמס Selyem Westside Road שכנים פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 140 דולר.
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
חזיז של יין, 2015 Westside Road השכנים הוא נפץ הן באף והן על החיך. פטל שחור וניחוחות דובדבן שחור משלימים עם רמזים של ארז, allspice, וניל, תה שחור. הערה מסקרנת של זרעי סלרי מתחמים נוספים האף יוצא מן הכלל. צעיר חצוף, המרקם הוא מעולה עם עמוד השדרה של חומציות מרעננת ואדמניות loamy כי מעביר טעמים של דובדבן בינג בהיר פטל. היין מסתיים בטנינים מזוקקים דמויי תה וסלע מרוסק וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!