Cracklin ' - חזיר פיקניק טרי עם תפוח-חמוציות-סלסה רימון
מתכון Cracklin' - בשר חזיר פיקניק טרי עם תפוח-חמוציות-סלסה רימון יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 14 שעות ו-20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סכין גילוח חד צדדית, תפוח-חמוציות-סלסה רימון, עור על כתף פיקניק חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תפוח-חמוציות-סלסה רימונים, סלסה רימונים טריים לחג המולד, ו סלסה תפוחים ורימונים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 1/4 אינץ 'עמוק חתכים 1/4 אינץ' זה מזה בעור של בשר חזיר עם סכין יפנית נקי. (להבים חדים לחתוך את העור בקלות ולעשות קצוות ישרים.) מערבבים יחד מלח ופלפל; לשפשף מעל בשר חזיר, עובד לתוך חתכים בעור.
מניחים חזיר בקערה גדולה מאוד, ומכסים בניילון נצמד. צ ' יל 2 ימים.
מברשת מלח מבשר חזיר, ולהשליך.
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול, וצינה, חשופה, 8 עד 10 שעות להתייבש באוויר.
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
אופים בשר חזיר על מדף תנור נמוך 45 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ואפה 2 שעות ו-30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ואפה 30 עד 35 דקות או עד שהעור פריך ומד חום בשר מוכנס למנה העבה ביותר רושם 17
בואו לעמוד 30 דקות לפני חיתוך.