קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל)

Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל)
המתכון Empanada Gallega (חזיר גליציאני ופאי פלפל) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל), אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, ו תבשיל חזיר וירקות גליציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הבשר, לשלב את 5 החומרים הראשונים בשקית ניילון zip-top גדולה, ולהוסיף את החזיר לשקית. חותם ומרינדה במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את המים, השמן והביצה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את תערובת השמן לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש קלות עד חלקה. מחלקים בצק לשניים. כיסוי עם פלסטיק; תן לנוח על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את תערובת החזיר; מפזרים 1/4 כפית מלח. לבשל 5 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים בצל ופלפל; מבשלים 5 דקות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים עגבניות, בשר חזיר, יין, זעפרן; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זעפרןזעפרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים חלק 1 של בצק על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. כף מילוי על בצק באמצעות כף מחוררת, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מניחים את החלק הנותר של הבצק מעל מילוי. קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
חתוך לפרוסות.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרצועות פלפל אדוםרצועות פלפל אדום2(חוֹרֶף)יין לבן יבשיין לבן יבש1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר tenderloin, גזוז וחותכים לרצועות 1/2 אינץ ' רחבבשר חזיר tenderloin, גזוז וחותכים לרצועות 1/2 אינץ ' רחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מעושנת ספרדית או פפריקה חמהפפריקה מעושנת ספרדית או פפריקה חמה1דאשזעפרן חוט מתפוררזעפרן חוט מתפורר0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס קצוצה חזיר סראנו ספרדי או פרושוטו (אודות1/4 כוס קצוצה חזיר סראנו ספרדי או פרושוטו (אודות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק בצל מתוקפרוס דק בצל מתוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קצוצותעגבניות קצוצות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן