אם יש לכם פלפל סדוק טרי, עלי פטרוזיליה, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ריזוטו כרישה Pancetta, כרישה & ריזוטו Pancetta, ו כרישה ועוגות ברוקולי עם פנצ'טה.
הוראות
1
חותכים את תפוחי האדמה האדומים לשניים. מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדום
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את pancetta ומבשלים עד קריספ, על 3 עד 4 דקות. מערבבים בכרישה ומבשלים עד מתרכך, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים היטב לשלב. מערבבים בפפריקה המעושנת פתיתי פלפל אדום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
מערבבים היטב, ואז מוסיפים את עשבי תיבול טריים. מתבלים את החשיש, לפי הטעם, במלח ופלפל.