Farfalle עם נבול פריזה ועגבניות מתפוצצות
פארפאל עם פריזה נבולה ועגבניות מתפוצצות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 412 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, farfalle, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף עם פטריות ופריזה נבולה, Bucatini עם עגבניות מתפוצצות, ו פסטה עם עגבניות מתפוצצות ומסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות מתחילים להתפוצץ, על 8 דקות.
מוסיפים שום, קליפת לימון ופלפל אדום מרוסק מיובש; מבשלים 2 דקות יותר.
הוסף פריזה בקבוצות ומבשלים עד נבול, על 3 דקות בסך הכל. תערובת עגבניות-פריזה העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה למחבת עם תערובת עגבניות פריזה. מערבבים בחמאה.
הוסף נוזל פסטה שמורות על ידי 1/4 חופנים אם יבש. מחלקים פסטה בין קערות רדודות ומגישים, עובר גבינה בנפרד.