Farfalle עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים
אם יש לך שקדים קלויים, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה, פסטו ושקד Farfalle, ו קישואים פסטו עם שרימפס ו Farfalle.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את farfalle ומבשלים עד שזה אל דנטה.
בינתיים, במעבד מזון, דופק את שן השום עד שהוא קצוץ דק.
מוסיפים את השקדים והדופק עד שהם קצוצים גס.
מוסיפים את הפטרוזיליה ו 1/2 כוס שמן הזית ומעבדים עד שהפטרוזיליה קצוצה דק.
מוסיף את גבינת פרמזן רג ' יאנו ודופק רק עד הפסטו משולב. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים את הפסטו לקערה גדולה ורדודה.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז משחימים כתמים, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ומתבלים במלח ופלפל.
תעביר את הקישואים לקערה עם הפסטו.
הוסף את farfalle, לזרוק היטב לשרת.