קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

Farfalle עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים

Farfalle עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים
אם יש לך שקדים קלויים, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה, פסטו ושקד Farfalle, ו קישואים פסטו עם שרימפס ו Farfalle.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את farfalle ומבשלים עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז את farfalle.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במעבד מזון, דופק את שן השום עד שהוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השקדים והדופק עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפטרוזיליה ו 1/2 כוס שמן הזית ומעבדים עד שהפטרוזיליה קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את גבינת פרמזן רג ' יאנו ודופק רק עד הפסטו משולב. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים את הפסטו לקערה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הקישואים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז משחימים כתמים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
תעביר את הקישואים לקערה עם הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף את farfalle, לזרוק היטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך