קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

Farrotto " עם Butternut, Gruyère, And Hazelnut

Farrotto
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farrotto" עם Butternut, Gruyère, ו אגוזי לוז. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, גבינת גרוייר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט דלורית עם אגוזי לוז, Stratas Butternut עם Gruyère, ו מחית דלעת עם גבינת עיזים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף כרישה; לטחון 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
4
מוסיפים פארו ושום; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד היין מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פארו.פארו.
ייןיין
5
להוסיף 1 כוס מים; לבשל 8 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
להוסיף 2 כוסות יותר מים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל). מערבבים ב הנותרים 1 כוס מים, סקווש, מרווה, מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד הדלעת היא רק במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינה; מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מיםמים
אגוזיםאגוזים
מרווהמרווה
מלחמלח
7
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים