Fregolata: Crumb Cookie (איטליה)
פרגולטה (באיטלקית: Fregolata) היא עוגייה צמחוני קינוח. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, שקדים unblanched, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קוקי-פירור Streusel Coffeecake, קוקי-פירור Streusel Coffeecake, ו עוגיות אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או קלף.
דופק את האגוזים במעבד מזון לקצוץ דק, המאפשר כמה חתיכות גדולות יותר של אגוזים להישאר. בקערה גדולה, לשלב חמאה, שקדים, קמח, סוכר, מלח וקינמון. בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה עם 1 כף החלב.
תערובת חלמון טפטוף על תערובת שקדים לזרוק עם אצבעות לשלב ולקבל הכל רטוב. (במידת הצורך להוסיף עד 1 כף יותר של חלב.)
תערובת עדיין צריך להיות מתפורר, אבל לא יבש, כמו ציפוי פריך.
מפזרים 1 כוס (כמחצית הפירורים) על תבנית האפייה מוכן ולחץ קלות כדי ליצור דק, אפילו 8 אינץ ' עגול.
מפזרים פירורים הנותרים על החלק העליון כדי לתת את העוגייה קצת מרקם.
אופים עד חום זהוב פריך, מסתובב תבנית אפייה באמצע אפייה, כ -30 דקות. לקבלת עוגייה פריך במיוחד, לכבות את התנור בשלב זה ולתת את שאר המחבת בתנור במשך 10 דקות.
מגניב על מתלה עד קל להתמודד. להחליק את fregolata על הנייר על מדף להתקרר לחלוטין. כאשר מגניב,לנפות סוכר ' ממתקים מעל.
כדי לשרת, למקם את כל שקדים או כפית demitasse הפוכה מתחת למרכז של fregolata ו ראפ בראש עם כף או בצד של סכין לפצח לחתיכות הגשה.