Fritelle di קישואים וריקוטה
Fritelle di קישואים ו Ricotta יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, ריקוטה מחלב כבש מסרדגנה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum, פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, ו פנקייק כרובית (Fritelle di Cavalofiore).
הוראות
מגררים את הקישואים עם מגרדת ידיים לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים שום, בצל ירוק וריקוטה ומערבבים לערבב היטב.
מוסיפים פלפל, גרידת לימון וביצים ומערבבים.
מוסיפים קמח, שלוש עד ארבע כפות בכל פעם, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים, עד כל הקמח מעורבב. במחבת 12 עד 14 אינץ', שמן חום עד 375 מעלות F, או ממש מתחת לנקודת העישון. לגרוף 1/8 כוס תערובת קישואים בעדינות טיפה לתוך השמן החם. להיזהר לא קהל המחבת, להוסיף שלושה עד ארבעה סקופים בגודל דומה יותר. מבשלים עד חום זהוב, כ -45 שניות, ולהפוך עם מרית. המשך לבשל עד שכולם יסיימו.
מסננים כל אחד על מגבות נייר לפני הצבת על מגש הגשה עם פרוסות לימון וסלט radicchio.