קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

Galaktoboureko: פשטידת חלב

Galaktoboureko: פשטידת חלב
Galaktoboureko: פאי חלב דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצק פילו מסחרי, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: Galaktoboureko, Galaktoboureko, ו Galaktoboureko המסורתי.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים את הסולת, לטאטא כל הזמן על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הסוכר, ואז מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה ואת הביצים, 1 על 1, ערבוב. תערובת בוניל. התערובת תהיה עבה אבל pourable, כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חמאה עמוק 10 אינץ תבנית אפייה. בתחתית המחבת, שכבה 8 גיליונות של פילו, משאיר את הקצוות תלויים על הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מברשת כל גיליון בנדיבות עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
8
יוצקים את תערובת החלב על שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
חותכים את הסדינים הנותרים של פילו על גודל המחבת מברשת כל גיליון עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים את הסדינים החמאה על גבי המילוי, ואז מברישים את הסדינים התחתונים התלויים עם חמאה מזוקקת ומגלגלים אותם לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
עם סכין חדה מאוד, ציון העליון באלכסון 2 כיוונים לעשות חריצים בצורת יהלום על פני השטח. (זה מקל על חיתוך מאוחר יותר, וגם מאפשר לסירופ לחדור את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מפזרים קצת מים ואופים על 1 שעה, או עד העליון הוא חום בהיר ומילוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
ברגע שאתה מתחיל לאפות את העוגה, להתחיל לעשות את הסירופ. מבשלים את המים עם סוכר ואת 1/2 של לימון במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
14
הסר את חצי הלימון וסחוט את המיץ לסירופ. זרוק את הלימון.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
15
יוצקים את הסירופ על העוגה ברגע שאתה מוציא אותו מהתנור. היזהר, סירופ יהיה בועה במרץ יכול לשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו להתקרר, ומגישים, חיתוך חתיכות לאורך החריצים שעשית לפני אפיית העוגה.