קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Gamberoni al ' Acqua Pazza: שרימפס ב

Gamberoni al ' Acqua Pazza: שרימפס ב
אם יש לך שום, פטרוזיליה עלה שטוח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: Sea Bass all ' Acqua Pazza, סנאפר אדום בפצה Acqua, ו דניס ים במים מטורפים (Oratan all ' acqua pazza).

הוראות

1
בסיר מרק 6 ליטר, מחממים את השמן על אש בינונית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל, שום, פלפל חריף, שומר ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את העגבניות, היין והמים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ייןיין
4
מוסיף את השרימפס ומבשלים עד מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
יוצקים לתוך קערה ומקשטים עם שברי שומר ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.