Gazpacho Bearnaise נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק יקר למדי עבור קיץ. אם יש לך חמאה, מלפפון, chervil, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, ו גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco).
הוראות
1
במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב עגבניות, מלפפון,גזר, בצל אדום, שום חלפיניו, ולעבד עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
מלפפון
פלפל חלפיניו
עגבנייה
גזר
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים מיץ ליים, כוסברה, פלפל קאיין ומלח כשר לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מלח כשר
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
3
במחבת להפחית שאלוט, טרגון, chervil, חומץ שרי עד כל הנוזל נעלם. שים את ההפחתה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
צמצום
טרגון
Chervil
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
באמצעות דוד כפול עם קערת נירוסטה לחמם חלמונים ביצה עד שתשיג סרט אור. תיזהר לא לטרוף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
5
הוסף הפחתה. לאט לטאטא חמאה לתוך תערובת 1 חתיכה בכל פעם עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להוסיף ווסטרשייר ורוטב פלפל חריף. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מקפלים לתוך gazpacho ומגישים מיד.