Gemelli עם רוטב פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Gemelli עם רוטב פלפל אדום קלוי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 516 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, ציר עוף, רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים gemelli אל אל דנטה( עם ביס אליו), כ 9 דקות.
טוחנים פלפלים קלויים מנוקזים במעבד מזון.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום, ושאלוט למחבת.
שום מטגן וצלי שאלוט 3 דקות, מערבבים בפלפלים קלויים.
ממרח פלפל טחון 2 דקות, מערבבים ביין או במניות עוף, להפחית את הנוזל במשך 1 או 2 דקות. מערבבים עגבניות ופטרוזיליה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומבשלים עד מוכן לשרת.
לזרוק פסטה חמה עם רוטב ולהעביר צלחת הגשה. Pass grated Romano and crusty bread at table.