פלפל קלוי ובייקון ברוסקטה
המתכון קלוי פלפל ובייקון ברוסקטה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 15 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 700 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בייקון, חומץ יין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו פלפל קלוי ובייקון ברוסקטה, ברוסקטה פלפל אדום קלוי, ו ברוסקטה זית ופלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הפלפלים על אש בינונית ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד להשחרה ושלפוחיות בכל רחבי, 12 עד 15 דקות, הופכים כל 3 עד 5 דקות.
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים בניילון.
מוציאים את הפלפלים מהקערה ומקלפים וזורקים את הקליפות החרוכות.
חותכים וזורקים את החלקים והזרעים ואז קוצצים דק את הפלפלים.
מעבירים את הפלפלים הקצוצים לקערה בינונית וזורקים עם הבייקון, 2 כפיות השמן והחומץ. מתבלים לפי הטעם במלח.
מברישים או מרססים קלות את דפנות הלחם החתוכות עם 4 כפיות השמן הנותרות וצולים על אש בינונית ישירה עד לקלוי, 1 עד 2 דקות.
מוציאים מהגריל וחותכים את הלחם באלכסון לחתיכות ברוחב 2 אינץ'.
רגע לפני ההגשה מוסיפים את הגבינה לתערובת הפלפלים. כף את התערובת על נתחי הלחם הקלויים.
מפזרים את הבזיליקום מעל ומגישים בטמפרטורת החדר.