קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות51
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין

Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין
Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שום, זרעי חילבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו וינדלו (חזיר חם וחמוץ בסגנון גואן), ברווז ברוטב וינדלו, ו vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במטחנת תבלינים; תהליך עד אבקה.
2
מניחים בקערה קטנה; מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, פלפל אדום, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
נייר אורזנייר אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיף את החומץ, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים תערובת חומץ וברווז בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל, ומטוגנים 6 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים כוסברה וכורכום; סאוט 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
8
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד. מערבבים במים, רסק עגבניות, מלח ותפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד הברווז נעשה ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום.
10
הסר ברווז מן המחבת; לחתוך ברווז באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים סוכר למחבת; מערבבים לשלב. להחזיר ברווז למחבת; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאי חזה ברווז ללא עור וללא עצמותחצאי חזה ברווז ללא עור וללא עצמות1חתיכות טופי הית' ברזרעי חילבהזרעי חילבה2חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2חתיכות טופי הית' ברשום טרי טחוןשום טרי טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון11 כף אורגנו מיובשכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםכורכום הקרקעכורכום הקרקע2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברלתיבול בשרלתיבול בשר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טרי טחוןבצל טרי טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.