Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין
Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שום, זרעי חילבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו וינדלו (חזיר חם וחמוץ בסגנון גואן), ברווז ברוטב וינדלו, ו vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במטחנת תבלינים; תהליך עד אבקה.
מניחים בקערה קטנה; מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, פלפל אדום, וקינמון.
מוסיף את החומץ, ערבוב עד בשילוב.
מניחים תערובת חומץ וברווז בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר 4 שעות או לילה.
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 6 דקות או עד השחמה.
מוסיפים כוסברה וכורכום; סאוט 1 דקה.
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד. מערבבים במים, רסק עגבניות, מלח ותפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד הברווז נעשה ותפוחי אדמה רכים.
הסר ברווז מן המחבת; לחתוך ברווז באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
מוסיפים סוכר למחבת; מערבבים לשלב. להחזיר ברווז למחבת; מערבבים לשלב.