קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות51
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין

Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין
Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שום, זרעי חילבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו וינדלו (חזיר חם וחמוץ בסגנון גואן), ברווז ברוטב וינדלו, ו vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במטחנת תבלינים; תהליך עד אבקה.
2
מניחים בקערה קטנה; מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, פלפל אדום, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את החומץ, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מניחים תערובת חומץ וברווז בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל, ומטוגנים 6 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים כוסברה וכורכום; סאוט 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
8
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד. מערבבים במים, רסק עגבניות, מלח ותפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד הברווז נעשה ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום.
10
הסר ברווז מן המחבת; לחתוך ברווז באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים סוכר למחבת; מערבבים לשלב. להחזיר ברווז למחבת; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצאי חזה ברווז ללא עור וללא עצמותחצאי חזה ברווז ללא עור וללא עצמות1חתיכות טופי הית' ברזרעי חילבהזרעי חילבה2חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2חתיכות טופי הית' ברשום טרי טחוןשום טרי טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון12 כפיות אבקת שוםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםכורכום הקרקעכורכום הקרקע2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברלתיבול בשרלתיבול בשר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טרי טחוןבצל טרי טחון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.