Gruyere עם Confit אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyere עם אגס Confit. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 556 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, ג'ינג'ר, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!, ארוחת ערב: קונפי ברווז וסלט אגס, ו טארט אגס וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את האגסים וחותכים אותם לשניים. לגרוף את הזרעים עם baller מלון או לחתוך אותם עם סכין. לחתוך דק ולהניח בצד. במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד מעט השחמה, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון וג ' ינג ' ר ומערבבים.
מוסיפים את האגסים ומפחיתים את החום לנמוך. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד פרוסות האגס רכות וכמעט שקוף והתערובת מעובה, כ 30 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. כדי לשרת, לגלח את הגבינה עם מקלף ירקות או פורס גבינה לרסיסים דקים. טוסט הלחם. כף ערימה של קונפי במרכז כל צלחת הגשה. מאוורר 4 חתיכות של טוסט סביב החלק העליון של הצלחת, וערימה את רסיסי הגבינה סביב החלק התחתון.