Gruyère, Arugula, ו Prosciutto ממולאים חזה עוף עם רוטב שאלוט קרמל
Gruyère, Arugula, ו חזה עוף ממולאים Prosciutto עם רוטב שאלוט קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חצאי חזה עוף, יין, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gruyere, Arugulan ו Prosciutto-חזה עוף ממולא, חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף), ו קרמל שאלוט ופונדו Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את העוף, מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. זרוק ניילון נצמד. למעלה כל חזה עוף חצי עם פרושוטו פרוסה 1, גבינה פרוסה 1, ו ארוגולה כוס 1/4, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות. מקפלים לשניים, צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום; מפזרים מלח ופלפל. (העוף יכול להיות מוכן עד יום קדימה ומקורר בשלב זה.)
לדלות עוף בקמח, להתנער עודף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 דקות בכל צד.
מניחים עוף בתבנית אפייה רדודה; אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד שנעשה. תתחמם.
כדי להכין רוטב, להוסיף בצלצלים למחבת; לטגן 4 דקות מעל חום בינוני גבוה או עד השחמה.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים יין; מביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד 1 כוס (כ 6 דקות).
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי (כ 8 דקות).
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור לרוטב; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.