קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Ham 'n' Swiss Chicken

Ham 'n' Swiss Chicken
Ham 'n' Swiss Chicken דורש כ -4 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 734 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -49 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 55% . מתכונים דומים: עוף עם בשר חזיר ושוויצרי , רול-אפים של בשר חזיר ושוויצרי עוף , וחזה עוף בגריל בגריל וחזה עוף בשוויצרי .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים ביצים ו-1-1/2 כוסות חלב. מערבבים פנימה את החמאה, הסלרי והבצל. מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים מחצית מהתערובת בתוך 3-Qt משומן. בישול איטי; מעל חצי מהבשר המגולגל, הגבינה והעוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מערבבים את המרק והחלב הנותר; יוצקים מחצית על העוף. חזור על שכבות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שמדחום שהוכנס לתערובת הלחם מראה 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום