קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Ham 'n' Swiss Chicken

Ham 'n' Swiss Chicken
Ham 'n' Swiss Chicken דורש כ -4 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 734 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -49 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 55% . מתכונים דומים: עוף עם בשר חזיר ושוויצרי , רול-אפים של בשר חזיר ושוויצרי עוף , וחזה עוף בגריל בגריל וחזה עוף בשוויצרי .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים ביצים ו-1-1/2 כוסות חלב. מערבבים פנימה את החמאה, הסלרי והבצל. מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים מחצית מהתערובת בתוך 3-Qt משומן. בישול איטי; מעל חצי מהבשר המגולגל, הגבינה והעוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מערבבים את המרק והחלב הנותר; יוצקים מחצית על העוף. חזור על שכבות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שמדחום שהוכנס לתערובת הלחם מראה 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום