קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

Havarti לזניה חזיר וביצה

Havarti לזניה חזיר וביצה
Havarti חזיר לזניה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 380 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, פירורי פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות ביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
3
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים ביצים בקערת מי קרח; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בינתיים, תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב רוטב פסטה אלפרדו, אספרגוס, פלפלים קלויים ומים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מסננים ביצים. לקלף; לקצוץ גס ביצים. מסדרים 3 אטריות לא מבושלות בתחתית צלחת אפייה מרוססת. למעלה עם 2/3 כוס החזיר, 1/3 של הביצים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מורחים עם 1 1/2 כוסות תערובת רוטב אלפרדו. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות המסתיימות ברוטב. (להיות בטוח אטריות העליון מכוסים ברוטב.) כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים מכוסה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם וחמאה. לחשוף תבנית אפייה; מפזרים תערובת פירור באופן שווה על גבי לזניה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
אופים חשפו 30 דקות נוספות או עד מחומם ביסודיות ציפוי זהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.