Havarti לזניה חזיר וביצה
Havarti חזיר לזניה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 380 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, פירורי פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר קטן.
הוסף מספיק מים כדי לכסות ביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
מניחים ביצים בקערת מי קרח; בואו לעמוד 10 דקות.
בינתיים, תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב רוטב פסטה אלפרדו, אספרגוס, פלפלים קלויים ומים; לערבב היטב.
מסננים ביצים. לקלף; לקצוץ גס ביצים. מסדרים 3 אטריות לא מבושלות בתחתית צלחת אפייה מרוססת. למעלה עם 2/3 כוס החזיר, 1/3 של הביצים 1 כוס גבינה.
מורחים עם 1 1/2 כוסות תערובת רוטב אלפרדו. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות המסתיימות ברוטב. (להיות בטוח אטריות העליון מכוסים ברוטב.) כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות או לילה.
אופים מכוסה במשך 30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם וחמאה. לחשוף תבנית אפייה; מפזרים תערובת פירור באופן שווה על גבי לזניה.
אופים חשפו 30 דקות נוספות או עד מחומם ביסודיות ציפוי זהוב חום.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.