Herbed Mac and Cheese של La Laiterie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לה La Laiterie של Herbed מק וגבינה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 136 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'דר חריף, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ'. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד שהוא רק מתחיל לרכך לשלב אל דנטה.
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר.
לגרד את הקליפה הלבנה מהגב, ולחתוך אותו דק.
מערבבים את הברי עם גרוייר וצ ' דר, ומניחים בצד 1/2 כוס של תערובת הגבינה.
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. מערבבים ברוזמרין, מרווה, טימין, ואגוז מוסקט. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא את החלב החם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים את הרוטב במשך 2 דקות.
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2-כוס צעדים, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומעבירים את הפסטה למחבת המוכנה.
מחממים את החמאה הנותרת במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיף את פירורי הלחם, ומבשלים 2 דקות, או עד הפירורים הם חום זהוב.
מערבבים את פירורי השחמה עם תערובת הגבינה הנותרת, ומפזרים אותו על גבי הצלחת.
אופים את התבשיל במשך 20 דקות עד 30 דקות, או עד רוטב הגבינה הוא מבעבע ואת הפירורים על החלק העליון הם חום עמוק. אפשר לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.