Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס
אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, תבלין cajun, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס, ארטישוקים ממולאים עם מילוי עגבניות מיובשות, ו אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור חמאה מורכבת: בקערה, לשלב את החמאה הריכה עם עגבניות מיובשות, מרווה, פטרוזיליה, תבלין Cajun, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר את התערובת לחתיכת נייר קלף ולהתגלגל לצורת סיגר בעובי 1 1/2 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
4
עבור בשר חזיר: לחתוך את ירך לפרוסות עבות 3/4 אינץ', ולאחר מכן אחד אחד, לכסות עם ניילון לעטוף פאונד עם פטיש בשר עד כל פרוסה שטוחה ואפילו (על 1/4 אינץ ' עבה).
מחממים את השמן בסיר תחתית כבד על חום בינוני-גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. לאחר השמן יש מחומם, להוסיף את בשר החזיר המשוריין למחבת ולאפשר לבשל עד השחמה, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום, להעיף, להוסיף קצת קורנית ופטרוזיליה, ולחזור על התהליך בצד השני עד סיים בישול, 2 עד 3 דקות. לאחר מבושל, להסיר מהמחבת ולשמור על חם. חזור על התהליך עד שכל החזיר מבושל.