קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס

Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס
אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, תבלין cajun, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס, ארטישוקים ממולאים עם מילוי עגבניות מיובשות, ו אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור חמאה מורכבת: בקערה, לשלב את החמאה הריכה עם עגבניות מיובשות, מרווה, פטרוזיליה, תבלין Cajun, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר את התערובת לחתיכת נייר קלף ולהתגלגל לצורת סיגר בעובי 1 1/2 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
4
עבור בשר חזיר: לחתוך את ירך לפרוסות עבות 3/4 אינץ', ולאחר מכן אחד אחד, לכסות עם ניילון לעטוף פאונד עם פטיש בשר עד כל פרוסה שטוחה ואפילו (על 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ואז חופרים את החזיר בקמח המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
מחממים את השמן בסיר תחתית כבד על חום בינוני-גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. לאחר השמן יש מחומם, להוסיף את בשר החזיר המשוריין למחבת ולאפשר לבשל עד השחמה, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום, להעיף, להוסיף קצת קורנית ופטרוזיליה, ולחזור על התהליך בצד השני עד סיים בישול, 2 עד 3 דקות. לאחר מבושל, להסיר מהמחבת ולשמור על חם. חזור על התהליך עד שכל החזיר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
עבור אספרגוס: להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף מלח. לקצץ את תחתית וודי של האספרגוס לקלף את הגבעולים. Blanch במים רותחים עד ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר מן המים ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מקום אספרגוס במרכז צלחת הגשה, לארגן את חתיכות חזיר מבושל על גבי, ומעל עם דיסק 1/4 אינץ ' של חמאת עגבניות מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
מקשטים עם פטרוזיליה. אחסן את שאר החמאה עטופה בפלסטיק במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה