Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון ושן הארי קרוסטיני
המתכון Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון ו שן הארי Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא צ'דר ארטיזנאלי חריף, מלח כשר, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון וכריך ירקות מרירים, קרוסטיני צ'דר בייקון תפוח, ו קרוסטיני עם עגבניות מתובלות, בייקון וריבת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים כ 1 כף שמן זית למחבת גדולה.
מניחים את רצועות הבייקון במחבת ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבייקון עד להשחמה ופריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר. אל תיפטרי משומן הבייקון. שמור אותו לסיום crostini.
טוסט פרוסות הלחם קלות משני הצדדים בתנור.
הסר את הטוסט מהתנור ולסדר שכבה דקה של התפוחים פרוסים על כל טוסט. למעלה את התפוחים עם הגבינה ולהחזיר את טוסטים לתנור.
אופים את crostini עד הגבינה מתחילה להמיס ולקבל תוסס, 5 עד 7 דקות.
מניחים 2 רצועות בייקון על כל קרוסטינו וחוזרים לתנור במשך 1 עד 2 דקות.
בזמן שהקרוסטיני עושים את הטוסט האחרון שלהם, תנטשו בערך חצי משומן הבייקון.
מחממים את שומן הבייקון שנותר במחבת ומקציפים בחומץ. לכבות את החום ולזרוק בירוק שן הארי, מתבלים במלח ומערבבים למעייל את הירוקים עם ויניגרט.
הסר את crostini מהתנור, לחתוך את הלחם לשניים ולאחר מכן העליון עם שן הארי הנבול.