IV מקרוני וגבינה
IV מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות משומר, מקרוני מרפק, מיץ עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל פסטה מקרוני עד אל דנטה.
במחבת גדולה לבשל בשר טחון עד לא נשאר ורוד.
בקערה גדולה מוסיפים את מיץ העגבניות, העגבניות חתוכות לקוביות, בשר בקר טחון מבושל, פסטה מבושלת ומרוקנת, חבילה אחת של גבינה מגוררת, ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר אפייה.
מורחים את החבילה שנותרה של גבינה מגורדת מעל.
ב 425 מעלות f (220 מעלות F) אופים בתנור עד הגבינה על גבי נמס, ואז לטגן עד הגבינה הוא חום זהוב.