Jambalaya טורקיה יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות ותביאו תבלינים, הודו, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Jambalaya טורקיה, Jambalaya טורקיה ונקניק, ו נקניק הודו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים סלרי, פלפל ירוק, בצל וצ 'וריסו בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד צ' וריסו מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עגבניות עם הנוזל שלהם, המים, טורקיה ותבלינים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים באורז. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו Fableist עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.