Karnal כיף (בקר וברוקולי)
. מתכונים דומים: עוגת בקר ברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי.
הוראות
מניחים סטייק בקערה; למעלה עם בצל טחון, שום, ו 1 כף רוטב סויה. מערבבים למעיל.
להביא אורז 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים שמן צמחי במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים יורה במבוק, פטריות, 1/4 בצל ירוק כוס, פלפל ירוק, פתיתי פלפל אדומים, ו 3 כפות רוטב סויה בשמן החם עד פלפל ירוק רך מעט, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים סטייק, ברוקולי ואפונת הצמד סוכר; מבשלים עד שהבשר משח וכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות.
Whisk קורנפלור ו 2 כפות מים יחד בקערה עד קורנפלור הוא מומס.
רוטב צדפות חום בסיר מעל חום בינוני נמוך; מערבבים לאט בתערובת קורנפלור עד רוטב מעובה, 3 עד 5 דקות. מערבבים תערובת רוטב צדפות לתערובת סטייק; מפזרים 1/4 בצל ירוק כוס. לבשל תערובת סטייק עד רוטב מעובה, 7 עד 8 דקות.