תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Lasagnas ירקות בודדים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מוצרלה, חמאה, סקווש הקיץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: Lasagnas הפרט, לזניות לבנות בודדות, ו Lasagnas פטריות הפרט עם פירורי לחם פריכים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
במחבת סאוט מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הגזר ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
5
מוסיף את קישואים וסקווש לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
סקווש
6
מוסיפים אספרגוס ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
7
הסר מהחום כאשר כל הירקות מבושלים לחלוטין אבל עדיין יש מחנק טוב. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
8
באמצעות חותך עוגיות עגול 6 אינץ', לחתוך עיגולים מתוך סדינים לזניה. תצטרך 18 מעגלים. מעיל התחתון של 6 (6 אינץ') מנות גראטן עם כפית של רוטב עגבניות בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב עגבניות
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
9
מניחים מעגל פסטה על החלק התחתון של כל ramekin. שוטפים את השעועית במים ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים את השעועית בין כל ramekin. לאחר מכן, לחלק את התרד בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
שעועית
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים שכבה שנייה של פסטה על גבי ולחץ בעדינות למטה. מחלקים את הירקות המוקפצים בין ramekins העליון עם כף רוטב עגבניות בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ירק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את השכבה השלישית של פסטה בכל ramekin ומעיל עם כף רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מפזרים ramekins עם גבינת מוצרלה ופרמזן, ומעל כל אחד עם 1/2 כף חמאה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניח מנות גראטן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
חמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
אופים בתנור במשך 20 דקות או עד חום מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בסיר תבשיל גדול או הולנדי מעל, שמן חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
16
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
17
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
18
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
19
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
20
מוסיפים 1/2 רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
21
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.