קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

Lasagnas ירקות בודדים

Lasagnas ירקות בודדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Lasagnas ירקות בודדים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מוצרלה, חמאה, סקווש הקיץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: Lasagnas הפרט, לזניות לבנות בודדות, ו Lasagnas פטריות הפרט עם פירורי לחם פריכים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת סאוט מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הגזר ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
5
מוסיף את קישואים וסקווש לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
סקוושסקווש
6
מוסיפים אספרגוס ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
7
הסר מהחום כאשר כל הירקות מבושלים לחלוטין אבל עדיין יש מחנק טוב. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
8
באמצעות חותך עוגיות עגול 6 אינץ', לחתוך עיגולים מתוך סדינים לזניה. תצטרך 18 מעגלים. מעיל התחתון של 6 (6 אינץ') מנות גראטן עם כפית של רוטב עגבניות בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
9
מניחים מעגל פסטה על החלק התחתון של כל ramekin. שוטפים את השעועית במים ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים את השעועית בין כל ramekin. לאחר מכן, לחלק את התרד בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
שעועיתשעועית
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים שכבה שנייה של פסטה על גבי ולחץ בעדינות למטה. מחלקים את הירקות המוקפצים בין ramekins העליון עם כף רוטב עגבניות בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ירקירק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את השכבה השלישית של פסטה בכל ramekin ומעיל עם כף רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מפזרים ramekins עם גבינת מוצרלה ופרמזן, ומעל כל אחד עם 1/2 כף חמאה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניח מנות גראטן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
אופים בתנור במשך 20 דקות או עד חום מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בסיר תבשיל גדול או הולנדי מעל, שמן חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
16
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
17
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
18
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
19
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
רוטברוטב
20
מוסיפים 1/2 רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
21
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc

מרכיבים