דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, Mahi Mahi בגריל עם סלסה אבוקדו-צ'ילה, ו Teriyaki Mahi גריל עם סלסה מנגו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, קטשופ, דבש, מיץ ליים, שום, בזיליקום, אורגנו, ופלפל בקערה קטנה ולהקציף עד הדבש הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקים
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית פלסטיק sealable מחדש עם פילה דגים להשרות במקרר במשך 30 עד 45 דקות.
מוסיפים קצת מלח לפי הטעם ומניחים בצד כדי לתת לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
6
שמן סורגים הגריל שלך עם שמן קנולה כדי לעזור למנוע דבק. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את הגריל לגובה. גריל את הדג במשך 5 עד 6 דקות בצד, מפנה בזהירות באמצעות טרנר גדול מספיק כדי לתמוך בחתיכת הדגים כולה, עד השחמה, מוצק ומתקלף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולבים
7
מגישים עם סלסה שעועית שחורה פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
וריאציה מקורה: לבשל על מחבת גריל על הכיריים, לחמם את מחבת הגריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
הסר את הדג מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
צחצח את שני צידי הדג בשמן והנח על מחבת הגריל החמה. שימנת הדגים במקום המחבת תגביל את כמות העשן. מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.