Manchego, עשב, ועוגיות עגבניות מיובשות שמש
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב חמאה, עגבניות מיובשות מוכנות לשימוש, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בגבינה, עגבניות ובזיליקום.
מוסיפים חלב חמאה וחלבוני ביצה, ערבוב רק עד לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 פעמים עם ידיים מקומטות. לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
חותכים בצק ל 8 טריזים, חיתוך לתוך אבל לא דרך בצק. מעיל העליון של בצק בקלילות עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד לחמניות זהובות.